maanantai 28. maaliskuuta 2016

Maastoilua

Tänään oli mitä mainioin päivä vähän nollata päätä ennen arkirytmiin palaamista. Mikäpä sen parempaa, kun suunnata pyhäpäivän maastoon! Meillä on täällä aika huonot maastot, niin kuin aikaisemmin ollaan mainittukin. Kuitenkin, on hyvä käydä myös maastossa, kivaa vaihtelua hepoille ja ihmisillekkin!

c. Jenni
Sain Jennin mukaan maastoon, ja suunnattiin yhdelle lähitielle. Vaikka tie onkin kova hiekkatie, tänään se oli pehmeämpi lumien sulamisesta tulleiden vesien ansiosta. Autojakaan ei tullut vastaan juuri lainkaan, kivaa siis! Vaikka Vilke ei pelkää autoja, niin on silti paljon mukavampaa mennä ilman ylimääräisiä häiriötekijöitä. Mentiin tietä eteenpäin reilut pari kilsaa, kunnes käännyttiin takaisin. Maaston pituudeksi tuli suunnilleen 4,5km, ja aikaa meni ehkä 45 minuuttia. Mentiin aika hitaasti käynnissä, sekä otettiin muutama pätkä ravia. Ponit käyttäytyivät hyvin, ja sää oli ihan superkiva! Jäi tosi hyvä fiilis, vaikka meidän maastoreitit ovat yleisesti aika surkeita.


Otettiin muutama kuva ratsastuksen jälkeen. Vilke ei olisi millään halunnut poseerata. Onneksi hevosen hirnunta youtubesta sai ponin vähän heräämään, ja saatiin aikaiseksi muutama kuva, missä ponikin on terävän näköinen! 

Minnikin pääsi kuvaan!

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavia kuvia, ja varmaan poneillekin kivaa vaihtelua päästä maastoon!❤

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Pyritään siihen, että ponit pääsevät mahdollisimman usein maastoon tai pelloille, juurikin vaihtelun vuoksi :)

    VastaaPoista