perjantai 9. tammikuuta 2015

Uusi poni + muuta

Hyvää uuttavuotta 2015 kaikille! Nyt on tietokoneesta häädetty viirukset, ja nyt tämä on taas käytössä. Uusia kuvia ei ole oikein ole otettu, koska pimeää tulee todella nopeasti, eikä ole ollut kauheasti inspistä postata.
 
Heheh, vanha kuva, joka oli ainoa, minkä sain mukaan tähän postaukseen...
 Nojoo, pidemmittä puheitta asiaan!
Joukukuun ajan oli meillä vain Vilke, oli toisaalta ihan kiva levätä ja kerätä ajatuksia tulevaisuutta suunnitellen. Sitä edeltävää aikaa on kuitenkin ikävä, ja se on aivan normaalia.
Meidän piti aluksi etsiä rauhassa nyt vuoden alussa Jonnalle taitavaa kisaponia, mutta, kuten tavallista, suunnitelmat muuttuivat yhdessä illassa radikaalisti. Haave isosta taitavasta ponista muuttui osaamattomaan pieneen shettikseen. Juu, luitte oikein! Meille tuli toinen shettis! Haluamme päästä ajamaan kärryillä, ja Vilkkeestä ei nyt ole siihen sen herkän luonteen takia, koska emme halua rikkoa ponia sen takia, että se ei suostu olemaan kärryjen edessä. Vilke on muuten niin hyvä poni, ettei sen tarvitse edes osata sellaista.
Karkki on noin 95cm korkea shettistamma, joka saa varsan toukokuussa orista Salut |||. Laskettu aika on 25.5.2015. Karkki vaikuttaa todella kiltiltä. Poni osaa ohjasajon salat ihan hyvin, ja ennen tiineyttä kärrytkin on ollut viitisen kertaa perässä. Ratsastettu ponilla ei ole. Ponin on tarkoitus kouluttautua meidän ajoponiksi sekä saattaa meille maailmaan ensimmäinen oma kasvattimme. Ja tietysti toimia seuraneitinä Vilkkeelle!
Vilkkeellä on mennyt ihan kivasti, se on taas kehittynyt aika tasaiseen tahtiin kouluratsastuksen puolella. Poni on myös saanut lomailla jonkin verran, mikä on tehnyt sille ainakin osittain ihan hyvää.
Karkki ja Vilke ovat jo tarhailleet samassa tarhassa. Huomaa kyllä että Vilke on ihan selvä pomo, Karkki väistää sitä, ja paljon!
 
Nyt tiedätte taas missä mennään, palaillaan kuvien kera!
 
 

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi liityn lukijaksi!
    emiliajaponit.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi liityn lukijaksi!
    emiliajaponit.blogspot.fi

    VastaaPoista