lauantai 13. kesäkuuta 2015

Comeback ja uutisia!

Heippa taas, pitkästä aikaa! Nyt on taas motivaatiota palata blogin pariin kertomaan uutisia ja kaikkea, mitä täällä on tapahtunut kuluneiden kuukausien varrella.
Aloitetaan siitä, että Karkki varsoi 22.5 kauniin ja ison tammavarsan, jonka lempinimeksi päätettiin Minni. Sinä aamuna Karkille oli tullut vahatipat ja poni oli tosi levoton ulkona, joten otettiin se sisälle. Eipä mennyt montaa tuntia, kun poni oli jakautunut ja tulos oli siis Minni. Tiineysvuorokausia ehti tulla 333.
Minni on sopeutunut elämään tosi hyvin. Varsa onkin varsinainen riiviö, vastapuhjenneita hampaitakin tekee Minnin jo mieli kokeilla. Ensimmäisen vuolukin vauva on jo saanut, joka sujui ihan hyvin. Riimu on jo ihan tuttu ja harjauskin on ok. Narussa kulkeminen on seuraava projekti.

Tämä kuva on Minnin ensimmäisiltä elinviikoilta ja nyt varsa on jo kasvanut paljon isommaksi!

                         

Toinen isompi uutinen on joillekin aika iso yllätys, nimittäin Rölli!
Rölli on 2010 syntynyt isoponi, new forest - ruuna. Rölli tuli siis meille toukokuussa, ja ponin on tarkoitus olla Jonnan ratsu ja jollain asteella myös kilpaponi. Poni on tuttu meille jo pidemmältä ajalta, joten on kiva jatkaa eloa tutun ponin kanssa. Röllin suku on tosi hyvä, eikä hyppytekniikassakaan ole valittamista! Nyt vain aika näyttää, mihin asti tämän ponin kanssa päästään.


Vilke voi hyvin, tehden samoja asioita mitä aina ennenkin. Ponilla käy ratsastamassa vuokraaja 1-2 kertaa viikossa, ja loput päivät poni tekee monipuolisesti töitä ja viettää vapaata. 

Tästä tuli nyt kamalan sekava ja huonosti toteutettu postaus, mutta iPad ei ole ihan paras mahdollinen laite tekstin kirjoittamiseen... Oikea tietokonehan on sanonut itsensä irti jo aikaa sitten.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti