maanantai 23. toukokuuta 2016

Kevät tekee tehtävänsä.

On tainnut kevät ja aurinkoiset kelit tehdä tehtävänsä. Suurin osa ajasta menee ulkona poneillessa, ja loput sisällä homehtumassa viilentymässä. Blogger ei ole tainnut viime postauksen jälkeen aueta kertaakaan. 
Valtakunnassa on kuitenkin tällä hetkellä kaikki mainiosti! Ponit ovat jo totutelleet vihreään, ja nauttineet siitä kovasti. Ötököitä on kyllä riesaksi asti, mutta eikö se kuulu kesään? Ponit ovat liikkuneet monipuolisesti ja aika aktiivisestikin. Aurinko tuo kivasti voimaa ja pirteyttä.


 Vilke on päässyt muutaman kerran Jennin ratsuksi muun liikunnan ohella. Ratsukko on mennyt ihan perusjuttuja, hypänneet ja käyneet maastossa. Jenni on sen verran lyhyt ja kevyt, että on vielä ihan käypä ratsastaja Vilkkeelle aina silloin tällöin. Jennillä on mennyt hyvin, ja poni on tykännyt, kun on päässyt maastoilemaan vähän reippaammin ja hyppäämään hieman vauhdikkaammin.


Pojun kanssa on mennyt ihan kivasti. Aluksi poni oli ihan ymmärrettävästi hieman ihmeissään uudesta kodistansa, ja kotiutumiseen menikin se pari viikkoa. Sitten oli vähän ongelmia löytää ponille sopiva kuolain, mutta nyt tuntuu, että sekin on ratkaistu. Meidän valmentaja on ratsastellut Pojua muutaman kerran, ja on tykännyt ponista. Onhan se vielä tosi raaka, mutta kyllä siitä hyvä tulee ajan kanssa! Jonna on käynyt myös tunneilla Pojun kanssa. Tällä hetkellä he harjoittelevat ihan perusjuttuja, Jonna opettelee uuden ponin nappuloita ja Poju harjoittelee reagoimaan niihin. 
Nyt tulevana viikonloppunna meidän lähitallilla on kisat. Menen Vilkkeen kanssa vammaisratsastusluokan, vaikka mun ratsastukset ovat jääneet vähemmälle. Mulla on ollut nyt semmoinen jakso, ettei yhtään kiinnosta ratsastaa. Tykkään katsoa, kun muut menee ja hoitaa, mutta jostain syystä ei mulla ole hinkua kyytiin. Tällä viikolla on kuitenkin kiivettävä kyytiin useamman kerran, jotta voidaan edes kuvitella, että ollaan harjoiteltu... Jos sitä ratsastusintoa tulisi sitten!
Jonna lainaa lähitallin heppasia kisoihin, koska Poju ei ole vielä valmis siihen, eikä haluta pitää mitään kiirettä Pojun kanssa. 
Koska Vilkkeen vuokraajat eivät pääse kisoihin, ajateltiin, että tarvitaan stunttikuski, jotta Vilke pääsee hyppäämäänkin. Jenni ilmoittautui vapaaehtoiseksi, joka tarkoittaa sitä, että ratsukko starttaa sekä koulua, että esteitä viikonlopun kisoissa, jotta he pääsevät yhdistettyyn. Poni on mennyt niin innoissaan ja nätisti, että ajateltiin kisojen olevan ihan kiva idea.
Sellaista tällä kertaa, toivotaan että seuraavaksi olisi kisapostauksen vuoro!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti