lauantai 23. tammikuuta 2016

Ostoksia, ostoksia.

Heippa taas! Ponit voivat hyvin ja paksusti. Ovat liikkuneet pakkasen sallimissa rajoissa. Ollaan irtojuoksutettu kaikki ponit nyt useamman kerran tammikuun aikana, ja varsinkin ensimmäisillä kerroilla ne olivat niin innoissaan, että oksat pois! Tänäänkin aamulla Rölli ja Vilke pääsivät juoksemaan kahdestaan, mutta vauhtia ei löytynyt juurikaan. Muutamat reippaat laukkapätkät saivat ponit puristettua, mutta lumella leikkiminen olisi kiinnostanut tänään enemmän... Me molemmat kaksijalkaiset mietittiin, kummat liikkuivat lopulta enemmän, me vai ponit!
 
 
Irtojuoksutuksen jälkeen oli aika suunnata ihmisten ilmoille, tarkemmin sanottuna Hööksiin. Jonnan molemmat ratsastushousut alkoivat olla päivänsä nähneet, joten niitä ainakin lähdettiin hakemaan. Ratsastuskengissäkin oli jostain syystä reikä. Olimme jo aikaisemmin saaneet tietää, että paikan päällä pitäisi olla alet käynnissä, joten ajateltiin, että yhden shettiskokoisen riimun voisi myös ostaa Minnin ja Karkin yhteiseen käyttöön.

 
Oltiin kaupassa tosi pitkään, paljon pidempään kuin yleensä. Löydettiin kuitenkin kaikki mitä etsittiin, ja vähän enemmänkin!
 
 
Jonna kokeili lähes kaikki kyseisen liikkeen saappaat, ja vasta viimeisenä myyjä vinkkasi kuvassa olevat kengät. Tosi nätit, ja Jonnan jalkaan istuvat crw:n nahkasaappaat. Toivottavasti kestävät käytössä, vaikka alennuksessa olivatkin, niin hintaa oli ihan tarpeeksi! Saappaita varten tuli ostettua nahan hoitoainetta, saapaspussi ja saapastuet.

 
Ratsastushousuja etsittiin - ja ne löydettiin! Heti ensimmäisenä liikkeeseen astuttuaan Jonna bongasi kyseiset housut. Mustat grippipaikkaiset crw:n ratsastushousut, jotka ihan sattumalta olivat puoleen hintaan! Hyvä löytö siis. Roecklin talviratsastushanskat tarttuivat myös mukaan ikuisen hanskojenpuutteen takia.

 
Ponit saivat myös tällä kertaa jotain. Röllille superstar -riimu ja siihen ihan perus riimunnaru, Karkki/Minni -osastolle yhteinen aivan supersöpö shettiskokoinen pehmoriimu ja -naru sekä viimeisenä Röllille ei-niin-poikamainen satulahuopa puoleen hintaan. Röllille on kauhean vaikea löytää kivoja huopia, koska sen satula on niin pieni. Siksi onkin joskus tyydyttävä vähän tyttömäisiin ratkaisuihin :D!
 
Nyt on sitten tämän vuoden ostoskiintiö toivottavasti täynnä, ainakaan mitään tarpeita ei pitäisi olla tiedossa. Toivottavasti seuraavan kerran, kun meistä kuuluu, saisimme tänne ihan kunnolla ponien kuulumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti