maanantai 28. joulukuuta 2015

Joulu oli ja meni.

Joulu oli ja joulu meni, siinähän se kaikki tiivistetysti. Poneille kuuluu ihan samaa mitä aina ennenkin. Ne saivat uuden tarhan, mikä on kuiva metsä, mistä löytyy paljon tekemistä, kuten havunoksien kaluamista ja kulkureittejen raivaamista. Se on ollut etenkin Minnille tosi kiva, varsa on nauttinut siitä kun tekeminen tarhassa ei lopu ihan heti kesken!
Allaolevat kuvat on otettu tässä parina päivänä tarhasta. Laatu on vähän mitä on, koska ulkona oli aika haastava sää kuvata.
 
Minni käy vieläkin emänsä tissillä, vaikka se onkin jo yöt omassa boksissaan ja varsan koko alkaa lähennellä Karkin kokoa. Luulisi, että imeminen on jo vaikeaa :D!
Ponit ovat liikkuneet nyt kevyemmin, koska pohjat ovat tulleet nyt ihan kivikoviksi pakkasten takia ja sitä ennen me kaksijalkaiset olemme sairastelleet oikein urakalla... Lähikentät onneksi on ehditty lanaamaan, niin käyntityöskentelyä voi tehdä hyvin, vaikka pohja onkin kova. Tosin tuskin kukaan jaksaa montaa päivää putkeen vain tehdä kentällä käyntijuttuja, eikä se olisi poneillekkaan reilua. Maastossakin voisi käydä kävelemässä, mutta meidän maastot on aika huonot, joutuu mennä autotien viertä, jossa autot ajaa tosi lujaa, melkein kilsan ennen kun pääsee edes hiekkateille. Sitten kun vihdoin on päässyt pienemmille teille, niin joutuu mennä suunnilleen vain suoraa ja kääntyä takaisin, koska kiertoreittejä ei juurikaan ole... Kun tulisi vain hanget, niin pääsisi pelloillakin ratsastamaan kunnolla ja kenttäkin tulisi käyttökelpoiseksi.

Vilke oli tosi innoissaan tästä kuvaustuokiosta, kuten varmasti kaikki huomaa.
 
No mutta, eiköhän tämä tosi tylsä postaus ole nyt tässä, seuraavaan kertaan!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti